Stansvorm

Stansvorm

U zoekt een stansvorm? Of een betrouwbaar adres om uw ontwerp te laten stansen? Dan kan Piant Stanztechniek u wellicht helpen. We zijn gevestigd in Waalwijk en zijn gespecialiseerd in stansen, snijden en laseren. U kunt bij ons terecht voor onder andere het laten vervaardigen van een unieke stansvorm of standaard stansvormen. Uiteraard ook voor het stanzen, slitten, rotatie stansen, rillen, frezen en nog veel meer.

Dummy

Wanneer u ons uw eigen ontwerp of idee aanlevert, maken wij een dummy voor u. Na goedkeuring van deze dummy maken wij snel en vakkundig voor u de gewenste stansvorm. Ook voor het vervaardigen van films en stansmessen hanteren wij deze procedure. Dit gebeurt door één van onze deskundige medewerkers. Voor elk ontwerp en gewenste uitvoering zorgen wij voor een oplossing op maat. Voor ons is niets te gek. We maken waar wat we zeggen.

Leder, papier of kunststof

Een door ons vervaardigde stansvorm, stansmes en film zijn speciaal voor de kartonnage, industriële en grafische markt. De stansvorm en/of het stansmes kan gebruikt worden voor het vervaardigen van leder, papier en kunststoffen zoals: luxe verpakkingen, etiketten, frontplaten, sleuven en eurolocks.

Branches

Piant Stanztechniek is van alle markten thuis. Dat bewijzen we keer op keer door niet alleen voor de grafische wereld perfecte kwaliteit te leveren, maar ook in andere sectoren. Een greep uit ons werkgebied: de auto-industrie, meubelmakerij, medische sector, textielindustrie, rubberverwerkers, kunststofverwerkende bedrijven, verpakkingsindustrie, drukkerij en reclamewereld.

Maatwerk

Wij vervaardigen ook smeedstaalmessen, pertinax tegenrilmatrijs en snijstempels geheel afgestemd op uw wensen. Wij leveren alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten vervaardigd met geavanceerde industriële machines, die zorgen voor een goed afgewerkt resultaat.

Ervaring

Piant Stanztechniek is in 1963 opgericht. Het bedrijf telt intussen 32 medewerkers op kantoor, in de productiehal en het magazijn. De totale oppervlakte van het bedrijf beslaat ruim 3.000 m2. Piant heeft met 21 machines een indrukwekkend machinepark staan. Het enthousiaste team staat elke dag klaar voor haar opdrachtgevers en garandeert de beste kwaliteit en een uitstekende service.

Wilt u meer weten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het vervaardigen en/of ontwerpen van een stansvorm via ons offerteformulier. Voor vragen of nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wil je meer weten over stansvormen?

Search