Plexiglas snijden

Plexiglas snijden

U wilt plexiglas laten snijden? Dan helpen we u graag. Piant Stanztechniek is een Waalwijks bedrijf dat kunststof snijden tot in perfectie uitvoert. We gebruiken hiervoor een lasermachine. We snijden zo plexiglas of acrylaat tot op de tiende millimeter nauwkeurig. Doordat we beschikken over diverse lasermachines kunnen we gegarandeerd de meest voordelige aanbieding doen voor het snijden van plexiglas.

Snijden met laser

We snijden naast plexiglas nog veel meer materialen. Naast kunststof is Piant Stanztechniek namelijk ook specialist in het snijden van materialen als hout, textiel, vilt, leer en karton. Binnen het kunststof snijden, waarvoor onze lasertechniek zich goed leent, werken we met bijvoorbeeld acrylaat, lexaan, evacast, polypropyleen, polystyreen, polyethyleen, pet-g, polyester, pmma, fineer, rubber, eva en foam.

Aantrekkelijke prijs

Laat dus uw kunststof of andere materialen snijden door Piant Stanztechniek als u gaat voor het beste resultaat voor een aantrekkelijke prijs. In onze productiehal staat een modern machinepark klaar voor u, en uw bestelling kunnen doorgaans vlot in het productieschema opnemen. Mocht er extra haast geboden zijn bij uw bestelling dan bezorgen wij het snijwerk zodra het klaar is. Onze eigen transportdienst kan zo een welkome tijdbesparing leveren.

Grote of kleine oplage

Piant Stanztechniek heeft kwaliteit en precisie hoog in het vaandel staan en de techniek van het lasersnijden sluit daar ‘naadloos’ op aan. Met digitaal gestuurde lasers snijden we zelfs de meest complexe contouren met perfecte snijranden en maximale flexibiliteit. Ook een wat kleinere oplage is daarbij geen probleem dankzij onze geautomatiseerde processen.

Wat we nog meer doen

Wij kunnen naast het snijden nog veel meer. Denk aan: slitten, formulieren perforeren, folders rillen en mappen stansen. Piant levert alles op het gebied van stans- en snijwerk voor de industriële sector. Wij leveren voornamelijk aan de grafische industrie, maar ook de auto-, meubel-, rubber-, textiel-, medische en kunststofindustrie bedienen wij regelmatig. Wij staan onze opdrachtgevers nadrukkelijk bij met deskundig en betrouwbaar advies. Zo helpen we hen groeien.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op via onze contactinformatie, of vraag een offerte aan via de website. Dit kan geheel vrijblijvend. Wilt u advies over plexiglas snijden? Vul dan het contactformulier in.

Wil je meer weten over plexiglas snijden?

Search