Leer snijden

Leer snijden

Leer snijden? Of leer stansen? Dat kan bij Piant Stanztechniek in Waalwijk. Voor het snijden van leer hebben we diverse professionele machines beschikbaar. Leer is prima te snijden en te graveren met een lasermachine.

Wijze van bewerken

Leer is een veelzijdig materiaal. Niet voor niets worden er veel producten van gemaakt. Denk aan: portemonnees, mappen, tassen, armbanden, riemen, schoenen en kleding. Elk product vraagt om zijn eigen bewerking. Dankzij onze gedigitaliseerde machinepark garanderen wij niet alleen de beste, maar ook de meest voordelige leerbewerking.

Logo in leer

Doordat we bij Piant het laservermogen heel precies kunnen instellen, kunnen we professioneel tekenen in leer zonder het oppervlak te beschadigen of te verzwakken. Dit is ideaal om logo’s, teksten of tekeningen in leer te verwerken. De mogelijkheden zijn zo divers dat we u graag meer vertellen in een persoonlijk gesprek.

Deskundig advies

Piant Stanztechniek maakt de mooiste creaties door leer te snijden of leer te laseren. Bij lasersnijden kunnen we motieven en ontwerpen in het leeroppervlak branden. De laser sublimeert het lederen oppervlak. Dat betekent dat het leer verandert van structuur. Elke leersoort reageert anders op een bewerking. Graag adviseren we u op welke wijze het leer het beste verwerkt kan worden. Zo voorkomen we zwarte snijlijnen en een verbrande lucht in het leer.

Kwaliteit

Bij Piant kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring op het gebied van lasersnijden van leer. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat u zeker weet dat u altijd de beste kwaliteit in de handen heeft.

Overige diensten

Naast het snijden van leer kunt u ook voor het lasersnijden van plastic, het lasersnijden van hout of het lasersnijden van papier bij Piant Stanztechniek terecht. Maar we doen meer. Zo zijn we gespecialiseerd in de grafische afwerking van drukwerk. We kunnen verder nog: laserstansen, perforeren, schuim snijden, slitten en stansen. Andere diensten die we aanbieden, zijn: foam snijden, papier stansen, stanzen, leer stansen of leer snijden, plexiglas snijden of schuimrubber snijden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over leer snijden of leer stansen? Wij informeren u dan graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, advies of gewoon meer informatie. Wilt u liever alles online regelen? Dat kan ook door ons online offerteformulier in te vullen.

Search